Przejdź do treści
Subskrypcja / Zarządzaj obszarem roboczym

Zacznij za darmo. Rozwijaj się, gdy zajdzie potrzeba.

Subskrypcja określa, co może Twój obszar roboczy: ile ekranów i ofert publicznych, playlist, harmonogramów, pamięci, członków i ekranów z Proof of Play. Plan darmowy nie ma limitu czasu i nie wymaga karty kredytowej.

⌂Panel → Subskrypcja4kroków~3minAnimowany przewodnik
Plan darmowy

Za darmo na zawsze, bez karty. Na Twoich ekranach mogą być odtwarzane reklamy sieciowe.

Plany płatne

Więcej ekranów i funkcji, bez reklam sieciowych.

Limity

Widoczne jako liczniki na każdej stronie (np. Wykorzystane ekrany 3 / 5).

Osobno

Za kupowane reklamy płacisz od zamówienia, a nie w ramach planu.

01

Porównaj plany

Subskrypcja → plany

Otwórz Subskrypcję. Każda karta planu pokazuje cenę, okres rozliczeniowy i limity: ekrany, powierzchnie reklamowe, playlisty, harmonogramy, pamięć, członków, Proof of Play i funkcje AI.

02

Sprawdź, co jest w cenie

Subskrypcja → szczegóły planu

Porównaj liczby z tym, czego potrzebujesz dziś i wkrótce: ekrany do sparowania, oferty do sprzedaży, pamięć na filmy, członkowie zespołu i ekrany z Proof of Play.

03

Wykup subskrypcję i sprawdź

Subskrypcja → płatność

Wybierz plan, sprawdź podsumowanie i zapłać. Potem sprawdź, czy aktywny plan i liczniki się zmieniły; płatność i faktura są w Rozliczeniach.

04

Zrozum plan darmowy

Warto wiedzieć

W planie darmowym Twoje treści są odtwarzane jak zwykle, a reklamy sieciowe JustDisplay (Cloud Premium Ads) mogą dołączać do Twojej pętli w przerwie Początek, Środek lub Koniec. W planach płatnych te reklamy sieciowe nigdy nie są odtwarzane.

Warto wiedzieć

Uniknij niespodzianek.

FAQ

Szybkie odpowiedzi.

Czy plan darmowy jest naprawdę darmowy?

Tak, bez limitu czasu i bez karty kredytowej. Na Twoich ekranach mogą być odtwarzane reklamy sieciowe.

Co się stanie, gdy mój płatny plan się skończy?

Jeśli zrezygnujesz, odnowienie się nie powiedzie lub plan nie zostanie odnowiony, działa on do końca opłaconego okresu (bez zwrotu), a potem konto przechodzi na plan darmowy — automatycznie, jeśli zaakceptowałeś warunki w Profilu, a w przeciwnym razie po potwierdzeniu w panelu. Ekrany powyżej limitu darmowego działają jako Darmowe z reklamami (treści JustDisplay i reklamy sieciowe; najstarsze zachowują Twoje treści), oferty powyżej limitu są wyłączane, a dodatkowe playlisty i harmonogramy mogą zostać usunięte. Wybranie planu darmowego w trakcie opłaconego okresu planuje zmianę na jego koniec. Regulamin

Potrzebujesz pomocy przy konfiguracji?

Skontaktuj się ze wsparciem ↗