Перейти до вмісту
Підписка / Керування робочим простором

Почніть безкоштовно. Зростайте, коли буде потрібно.

Ваша підписка визначає, що може ваш робочий простір: скільки екранів і публічних оголошень, плейлистів, розкладів, сховища, учасників та екранів із Proof of Play. Безкоштовний тариф не має обмеження в часі й не потребує кредитної картки.

⌂Панель керування → Підписка4кроків~3хвАнімована інструкція
Безкоштовний тариф

Безкоштовно назавжди, без картки. На ваших екранах може відтворюватися мережева реклама.

Платні тарифи

Більше екранів і можливостей та жодної мережевої реклами.

Ліміти

Показані як лічильники на кожній сторінці (напр., Використано екранів 3 / 5).

Окремо

Реклама, яку ви купуєте, оплачується за замовлення, а не з вашого тарифу.

01

Порівняйте тарифи

Підписка → тарифи

Відкрийте Підписку. Картка кожного тарифу показує ціну, розрахунковий період і ліміти: екрани, рекламні місця, плейлисти, розклади, сховище, учасники, Proof of Play і функції ШІ.

02

Перевірте, що входить

Підписка → деталі тарифу

Порівняйте цифри з тим, що вам потрібно сьогодні й незабаром: екрани для прив’язки, оголошення для продажу, сховище для відео, учасники команди й екрани з Proof of Play.

03

Оформіть підписку й перевірте

Підписка → оформлення

Оберіть тариф, перевірте оформлення й оплатіть. Потім переконайтеся, що активний тариф і лічильники змінилися; платіж і рахунок — у Розрахунках.

04

Розберіться з безкоштовним тарифом

Варто знати

На безкоштовному тарифі ваш контент відтворюється як зазвичай, а мережева реклама JustDisplay (Cloud Premium Ads) може входити у ваш цикл у паузі Початок, Середина або Кінець. На платних тарифах ця мережева реклама ніколи не відтворюється.

Варто знати

Уникайте несподіванок.

Поширені запитання

Швидкі відповіді.

Безкоштовний тариф справді безкоштовний?

Так, без обмеження в часі й без кредитної картки. На ваших екранах може відтворюватися мережева реклама.

Що буде, коли мій платний тариф закінчиться?

Якщо ви скасуєте тариф, поновлення не вдасться або тариф не буде поновлено, він діє до кінця вже оплаченого періоду (кошти не повертаються), після чого акаунт переходить на безкоштовний тариф — автоматично, якщо ви прийняли умови в Профілі, інакше коли підтвердите це в панелі керування. Екрани понад безкоштовний ліміт працюють як безкоштовні з рекламою (контент JustDisplay і мережева реклама; найстаріші зберігають ваш контент), оголошення понад ліміт вимикаються, а зайві плейлисти й розклади може бути видалено. Якщо обрати Free під час оплаченого періоду, перехід планується на його кінець. Умови

Потрібна допомога з налаштуванням?

Звернутися до підтримки ↗