Börja gratis. Väx när du behöver.
Ditt abonnemang avgör vad din arbetsyta kan göra: hur många skärmar och offentliga listningar, spellistor, scheman, lagring, medlemmar och skärmar med Proof of Play. Gratisplanen har ingen tidsgräns och kräver inget kreditkort.
Gratis för alltid, inget kort. Nätverksannonser kan spelas på dina skärmar.
Fler skärmar och funktioner, och inga nätverksannonser.
Visas som räknare på varje sida (t.ex. Använda skärmar 3 / 5).
Annonser du köper betalas per order, inte via din plan.
Jämför planerna
Abonnemang → planerÖppna Abonnemang. Varje plankort visar pris, faktureringsperiod och gränser: skärmar, annonsplatser, spellistor, scheman, lagring, medlemmar, Proof of Play och AI-funktioner.
Kontrollera vad som ingår
Abonnemang → plandetaljerJämför siffrorna med vad du behöver i dag och snart: skärmar att parkoppla, listningar att sälja, lagring för dina videor, teammedlemmar och skärmar med Proof of Play.
Teckna och kontrollera
Abonnemang → kassaVälj en plan, granska kassan och betala. Kontrollera sedan att den aktiva planen och räknarna har ändrats; betalningen och fakturan finns i Fakturering.
Förstå Gratisplanen
Bra att vetaPå Gratisplanen spelas ditt innehåll som vanligt och JustDisplays nätverksannonser (Cloud Premium Ads) kan gå in i din loop vid pausen Början, Mitten eller Slutet. På betalda planer spelas de här nätverksannonserna aldrig.
Undvik överraskningar.
- Över gränsen för en lägre plan? Du väljer vilka skärmar som förblir aktiva. Skärmar över din plangräns körs som Gratis med annonser (JustDisplay-innehåll och nätverksannonser) tills du uppgraderar eller tar bort dem.
- Att lista ditt utrymme och köpa annonser är skilt från planen.
- Gratisplanen har ingen tidsgräns och kräver inget betalkort.
- Priserna visas i ditt kontos valuta.
Snabba svar.
Är Gratisplanen verkligen gratis?
Ja, utan tidsgräns och utan kreditkort. Nätverksannonser kan spelas på dina skärmar.
Vad händer när min betalda plan tar slut?
Om du säger upp planen, en förnyelse misslyckas eller planen inte förnyas, gäller den till slutet av den redan betalda perioden (ingen återbetalning) och kontot flyttas sedan till Gratisplanen — automatiskt om du godkänt villkoren i Profil, annars när du bekräftar det i kontrollpanelen. Skärmar över gratisgränsen körs som Gratis med annonser (JustDisplay-innehåll och nätverksannonser, där de äldsta behåller ditt innehåll), listningar över gränsen stängs av och extra spellistor och scheman kan tas bort. Om du väljer Gratis under en betald period schemaläggs bytet till periodens slut. Villkor
Behöver du hjälp med din konfiguration?
Kontakta supporten ↗